Min drøm

Weekend i øksnehallen.

Åhhh jeg var så træt igår aftes efter at ha stået på messe hele weekenden. Derfor jeg først skriver nu 🙂 Men hold op det har været fantastisk at prøve. Og rigtigt sjovt 🙂 Jeg har fået solgt en del og delt en masse vistikort ud til en masse dejlige mennesker. Tænk at nu hænger der en masse af mine wallstickers og plakater op i en masse børns værelser. Og min babybog er kommet hjem til en masse dejlige mødre og gravide kvinder. Utroligt at det er gået så godt 🙂 Jeg har fået en masse positive feedback om mine produkter og print. Og det har gjort mig utrolig glad for det betyder at jeg ikke er helt forkert på den med de ting jeg har designet 🙂

Lørdag stod Tobias sammen med mig hele dagen. Imens Liva blev passet af min mor. Søndag stod jeg alene da Liva var blevet syg med feber i løbet af lørdag nat og så måtte Tobias være hjemme med hende. Han kom så om aften og hjælp mig med at pakke hele standen sammen – imens var Liva hos sin farmor.

Nu skal jeg bruge de næste par dage på at tænke over alt det feedback der er kommet i løbet af weekenden. Og tænke over hvad jeg kan gøre bedre med Trold & Blomst. Jeg er så glad efter dennne weekend og min motivation er virkelig stor lige nu for at få Trold & Blomst til at blive noget stort!

IMG_0112

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *