Alt muligt blandet

Balance mellem bloglivet og privatliv.

Som i nok kan se har der været lidt stille her på bloggen de sidste mange dage. Og det er fordi at jeg prøver at finde en balance imellem mit privatliv og blogliv. Det er sådan at de sidste mange gange Tobias og jeg har lavet noget sammen alene eller med Liva, så har han altid lige smidt en lille kommentar eller et hint til mig, om at jeg altid tager billeder til bloggen. Enten skal jeg lige ha et billed af os sammen, eller af den mad vi spiser. Eller tag et billed af den situation vi er i eller oplever. Og det er han begyndt at blive lidt irriteret over. For det ødelægge det øjeblik vi har! Jeg godt kan forstå ham. Det øjeblik jeg burde nyde med ham og Liva, det bruger jeg på at finde min mobil frem og tage et billed af. Og ja så er øjeblikket væk eller ødelagt. Jeg ved ikke om det giver mening det jeg skriver her. Men altså jeg prøver virkelig nu at tænke over hvornår jeg skal tage billeder og ikke skal. I respekt for Tobias så han ikke føler at alt hvad vi laver sammen alene eller som familie handler om at jeg skal blogge om det. Så nogen gange vil der være mere stille på bloggen end andre dage. De ting jeg laver alene med Liva dem vil jeg forsætte med at tage billeder af – så længe hun ikke brokker sig 🙂IMG_1173

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *