Alt muligt blandet

Dino´s legeland i Ishøj.

I tirsdags var Livas vuggestue lukket, så jeg havde planlagt at vi skulle en tur i Dino´s Legeland som ligger ved siden af ILVA i Ishøj. Da det var en hverdag regnet jeg ikke med der ville være særlig mange og det ville betyde at Liva og jeg kunne gå og hygge for os selv. Vi var der ved 10 tiden og ganske rigtigt var det kun os og så en skole klasse med 12 børn. Men det passe mig helt fint, for stedte er så stort, rendte vi bare rundt i vores egen lille verden og havde det virkelig sjovt. Liva var hel vild og ville jo prøve det hele også de ting hun måske var lidt for lille til 🙂 Hun er sku lidt frygtløs 🙂

Da kl var 11.30 gik vi op til deres cafe og bestilte noget mad. Da det kun var Liva og jeg, tog det kun 10 min før maden var færdig. Jeg kan huske første gang jeg var der, tog det over 40 min og det var et kaos. Men ikke den her gang og det er jeg super glad for. De har også ændret lidt i deres måde at styre bestillingerne på, først gang vi var der havde de ikke styr på hvem der havde bestilt hvad og hvor lang tid folk havde vente på maden. Nu har de fået de der små bipper. Der er et nummer på den biper man får og når maden er klar så bipper den. Så man behøver heller ikke stå oppe ved deres cafe og vente på at de kaldte på en. Nu kunne jeg bare sætte mig ned ved et bord, stille og roligt finde en stol til Liva og hygge med hene indtil min bipper blinket og bippet 🙂 Se det er sku lidt smart og meget nemmer! I LIKE.

Første gang jeg var her – i kan læse om det her. Var jeg meget frustreret over at der var så meget ventetid og kaos i deres cafe. Og jeg var ret negativ over at de lavet fejl i vores mad. Med to små babyer – Min søster var med sammen med hendes datter. Så vil man ikke vente 40 min på mad. Eller for den sag skyld, kæmpe om at finde bord og babystol. Det skal så lige siges til deres forsvar at vi var der i den første uge de havde åbnet. Og de skulle lige finde ud af hvordan det fungeret bedst for dem med bestillinger i cafeen – hvilket de har fundet ud af nu og det er jeg super glad for.  Jeg er i det hele taget ret vild med Dino´s Legeland, stedet er fantastisk og Liva syns det er mega sjovt at være der også selvom hun kun er 1 år og 8 måneder. Hun kan stadig lege og prøve en masse trods hun er så lille. De har gjordt det meget børnevenligt i alle aldre. Som jeg skrev i mit tideliger indlæg, så er det ikke sidste gang vi kommer i Dino´s Legeland. Og især ikke nu hvor jeg har fået en positiv oplevelse i deres cafe 🙂dino 3 IMG_0985 dino 2dino 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *