Alt muligt blandet

Fødselsdag og sommer.

Det lille fødselsdagsbarn.
Det lille fødselsdagsbarn.

I lørdags var vi til min lille niece Amelias fødselsdag. Hun blev 2 år. Tænkt at det er 2 år siden jeg blev moster til en lille guldklump. Det er jo lidt vildt at tænke på. Tiden går jo alt for hurtigt!

Min søster havde sat pavillioner op i deres have – For en sikkerheds skyld. Man ved aldrig med det danske sommervejr. Sidste år regnet det helt vildt da Amelia havde fødselsdag. Men i lørdags var det altså virkelig godt vejr. Og jeg elsker at vi kan sidde ude med hele familien. Lidt øv at Liva har i november! Men altså, der sad vi så og hygge med god mad, der blev grillet på livet løs og så var der dejlige cupcakes. Mums 🙂

Liva var desværre blevt syg. Hun havde 38,7 i feber da jeg tog hendes temperatur hjemme hos min søster. Så hun sov det meste af tiden i sin klapvogn og ellers var hun meget mor og far syg resten af tiden. Så det var ikke så sjovt. Men ellers havde vi en rigtigt hyggelig dag med hele familien. IMG_1293 IMG_129620140629-141415-5125505820140629-141418-51258418

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *