Min drøm

Jeg har travlt trods af jeg ingen job har.

Jeg har godt og vel være arbejdetsløs i 4 uger nu. Men det er ikke fordi jeg føler jeg går her hjemme og keder mig eller sidder foran tv´et hver dag og glor. For selv om jeg intet job har så har jeg alligvel meget at se til. Jeg har de sidste par uger fokuseret 100% på Trold & Blomst. Arbejdet meget på at få lavet en masse med hjemmesiden, nye produkter, sendt ordre afsted, svaret på emails og lavet regnskab. Da jeg var i IKEA kunne jeg ikke fokusere så meget på Trold & Blomst og der var en masse ting som blev glemt eller lå og vente på at blive ordnet. De ting har jeg nu fået gjort, og det er vildt dejligt og jeg er lette over at de ting ikke ligger i baghovedet mere. Jeg elsker at arbejde med Trold & Blomst og ville ønske at jeg kunne leve af det. Leve af at sælge mine børneplakater og udvikle flere produkter. Det er jo min drøm og håber på det kommer til at ske engang i fremtiden. Men lige nu kan det ikke hænge sammen ren økonomisk og derfor søger jeg også fast arbejde.

Jeg har hente Liva tideliger fra vuggestue nogen af dagene og hygget med hende – det er jo sommer og når det er godt vejr, så vil jeg jo gerne lave nogen ting med hende. Så jeg nyder lige nu ikke at have noget job og kunne nyde sommeren med Liva. Det er vigtigt for mig at lave nogen ting med hende her i sommeren og skabe en masse minder.

Så hvordan har jeg det lige nu?
Jeg har det godt. Faktisk rigtigt godt og det er længe siden jeg har haft det. Jeg er ikke stresset eller ked af det mere. Jeg er ikke i dårlig humør og bliver ikke sur på Tobias og Liva mere. Jeg har mere rod oppe i mit hoved nu. Jeg elsker ikke at arbejde mere, ikke at være i IKEA. Så det var helt klart det rigtigt valg jeg tog ved at sige op.

Jeg søger stadig job – ikke i butik Men jeg ved godt at jeg ikke kan udgå at søge jobs i butik og må bare håbe på at mine arbejdets tider bliver bedre end de var i IKEA.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *