Liva og jeg

Med ansigtet helt oppe i skærmen

Liva har det bedst med at stå op lige foran tv´et når hun skal se tegnefilm. Hun kan godt til at starte med, sidde i sofaen eller sidde på gulvet og kigge. Men efter nogen minutter så rykker hun sig nærmer tv´et indtil hun ikke kan komme tætter på. Hun står med hele ansigtet oppe i skærmen og kan stå der indtil tegnefilmen er færdig. Og når hun først står der så kan jeg ikke få hende til at sætte sig tilbage i sofaen eller ned på gulvet – bare så hun kommer lidt væk fra tv skærmen. Bare det at jeg spørg hende så får jeg et surt nej fra hende. Og flytte hende væk fra tv skærmen skal jeg slet ikke, for så starter jeg den helt store tude tur. Som om hendes verden går under hvis hun ikke får lov til at stå med hele hendes ansigt oppe i den skærm!!!! Hun er en meget bestemt lille dame hende Liva!!! IMG_0850 IMG_0861 IMG_1178

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *