Børnetøj og mode

Minnie Mouse er den bedste lige for tiden.

Liva er ind ei en periode lige nu hvor Minnie Mouse er den bedste. Hun elsker hende og når hun ser hende på tv, i en bog, på en taske eller noget andet så råber hun af bare glæde. Med armene i vejret og har det største smil på. Jeg ville ønske at jeg kunne nå at filme det fordi det er hun gør det. Det er så fantastisk at se Liva reger sådan når hun ser Minni Mouse.

Da jeg så her forleden var i H&M fandt jeg disse to bluser. Den ene er et sæt med leopard printet shots og den anden er bare en top. Men de var så fine at jeg måtte købe det hjem til hende. Hun blev også ret glad over at se Minnie Mouse på begge bluser. Hun gav begge bluser et kram og så gik hun rundt i lejligheden med dem i hånden. Hi hi – hun er så sød min lille pige.

IMG_1230 IMG_1233IMG_1231

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *