Liva og jeg

Hygge på altanen og sæbebobler.

Min plan var at tage på Bryggen i dag. Men jeg fandt hurtigt ud af at i det her vejr var det nok lidt urealistisk at tage Liva med der ned og ligge. Bare det at få en plads var urealistisk!! Alt for mange mennesker i det her gode vejr. Øv altså ville så gerne ha være der nede og hygge med min lille prinsesse. Så vi endte med at være hjemme men så er det jo godt vi har vores lækker altan! Liva tog en middagslur på 2 timer hvor jeg så lige kunne få indhente nogen blogindlæg der skulle skrives. Og ellers har Liva og jeg hygget sammen hele dagen – Tobias har været hjemme hos sine forældre og hjælpe med at ryde op efter hans mormor holdte 90 års fødselsdag igår.

Vi har været ude og gå en lille tur – vi skulle lige handle lidt ind til aftensmad. Så da vi stod i elevatoren på vej ned, fik vi lige taget et selfie 🙂IMG_1433Ude på altanen hygge vi os med sæbebobler. Liva elsker dem og hun render rundt efter dem i håb om at hun kan fange bare en! Hun står og klapper i sine små hænder og griner når de flyver omkring hende. I skal se de videoer jeg har taget af hende – hun er jo i paradis med alle de sæbebobler som flyver om ørerne på hende. Jeg er så glad for jeg har købt den her sæbeboble maskine. Den er virkelig smart og nem at bruge. Liva trykker bare på knappen og så flyver der bobler omkring os. Jeg fik også mange fantastiske billeder af hende imens. Dem må jeg vise jer på et andet tidspunkt. IMG_1421Da Tobias kom hjem tændte vi op for grillen og spiste ude i det gode vejr. Det har været en dejlig søndag. Jeg elsker virkelig Danmark når det er sommer og vejret er som det har været i dag. Jeg elsker at vi har sådan en lækker altan og kan bruge den som vi gør med leg, hygge og gril. IMG_1436

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *