Liva og jeg

Hyggetid på altanen.

AltanlivaDet har været så sindsygt godt vejr i dag. Men desværre har jeg været indenfor hele dagen da jeg har været på arbejde. Så da jeg fik fri skyndte jeg mig hjem til Tobias og Liva. Vi endte med at ligge os ud på vores altan og hygge. Liva elsker at være der ude. Hun tager tit legetøj med der ud og sidder der ude og leger alene. Andre gange kravler hun selv op på vores seng/madras vi har der ude og sidder med sin dukke eller bamser og leger. Hun tager også til tider ipaden med der ud og ligger og ser tegenfilm.

Jeg elsker virkelig også vores altan. Hvis vi skal flytte til noget andet engang i fremtiden så vil jeg kræve at der skal være en stor altan. Jeg kan virkelig ikke undvære sådan en om sommeren hvis vi skal bo i lejlighed!

Nå men tilbage til emnet 🙂 Vi hygget, snakket, spille spil på ipaden og kigget på metroen kørte forbi. Hun er blevt hel vild med toget/metroen. Og hver gang den køre fordi eller vi ser det så peger hun og siger “wow”.  Det er så hyggeligt. Hun gør det sammen hvis hun ser en bus eller en lastbil. Jeg elsker at ligge ude på altanen og hygge med Liva, det er noget af det bedste jeg ved.

 

1 thought on “Hyggetid på altanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *