Alt muligt blandet

En lille hurtig opdateringen.

Efter en hel dag med Ironman var jeg al for træt og fik altså ikke skrevet om vores dag. Men det indlæg skal jeg nok få skrevet her i aften eller i morgen. I dag har jeg nemlig også haft meget at se til og det betyder at jeg heller ikke har fået skrevet noget i dag. Jeg har hurtigt været på posthuset i dag for at hente en pakke til Liva. Ihhhh glæder mig til at vise jer hvad jeg har købt. Har også været ude og spise brunch med Tobias og alle han venner som også deltog i Ironman igår – plus deres kærester. Det var ret hyggeligt og virkelig god brunch 🙂 Og nu er jeg på vej ud af døren for at mødes med en veninde. Vi skal ud og spise og så i bio. Og jeg glæder mig fordi det er længe siden jeg har været sammen med hende! Så vil smutte igen. Men lover der kommer nogen indlæg i aften eller i morgen om igår og i dag. 🙂foto 1 foto 2 foto 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *