Alt muligt blandet

Farmand er træt og Liva underholder sig selv.

Jeg er lige kommet ud af badet. Havde lige brug for et langt varmt bad og lidt tid for mig selv. Elsker at stå under bruseren og sætter altid lidt musik på imens. Og før jeg for set mig om så har jeg været der ude i 30 min hvis ikke mere. Men hold kæft jeg elsker det og det er blevet mit hellige sted. At stå under bruseren er det eneste sted hvor jeg kan få lov til at være alene og få lidt tid for mig selv. Få lov til at tænke over en masse ting og samle lidt energi 🙂

Men da jeg så kom ud fra badet (skulle lige tørre mit hår og have lidt afslappet tøj på) så fandt jeg Tobias og Bonzo i sofaen – de begge snork sover og Liva står og ser tegenfilm. Tobias må være træt siden han ligger og sover på sofaen nu. Måske han bare skal gå ind og sove sammen med Liva når hun skal ligges kl 20.00.  IMG_2556IMG_2553 IMG_2554 IMG_2555

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *