Liva og jeg

Om at tage lejetøj med over i vuggestuen

Hen over sommeren er Liva begyndt på at tage en ting med når vi skal over i vuggestuen. Det kan være alt fra legetøj til hendes ipad. Nogen gange gider jeg ikke at starte en krig med hende om morgen og giver hende derfor lov til at få det med der over. Det er ikke alle ting hun får lov til at beholde der over og det er så der jeg ender med at starte en krig med hende. Tobias forstår ikke hvorfor jeg ikke bare fra start af siger nej til hende inden vi går ud af døren. Men hun er så glad og stolt når hun går hele vejen over i vuggestuen med enten en af hendes bamse i hånden, sin drikkedunk eller hvad hun nu kan finde på at tag med sig.

Ipaden er en af de ting hun ikke får lov til at beholde der over. Og Selvfølgelig begynder hun at græde som om verden går under når jeg tager ipaden fra hende og kysser hende farvel. Og det er også dumt af mig at give hende lov til at få den med der over eller for den sag skyld andre ting. Fordi hver gang jeg skal gå fra hende når hun er afleveret så tager jeg jo også den ting hun har valgt, med hjem igen. Og så bliver vores farvel og ha en god dag i vuggestuen ikke et så sjovt øjeblik. Og det er jo nok heller ikke så sjovt for hendes pædagoger. Hendes dukke får hun lov til at beholde der over og pædagogerne plejer at være ret gode til at ligge dukken i hendes kasse når hun skal sove lur. Indtil videre har hun ikke miste nogen ting der over når hun har haft noget med. Men jeg skal lære at sige nej til hende når det kommer til ipaden!!

Hvor luksus er det også lige at blive kørt over i vuggestuen i klapvogn imens man ser tegenfilm på sin ipad 🙂IMG_2173 IMG_1266 IMG_1461IMG_1918IMG_1944IMG_1947

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *