Sommerhus

Vi må købe os en trampolin!

Prinsessen er hel vild med vores nabo når vi er oppe i sommerhuset. Men det er nu mest fordi de har en KÆMPE trampolin ude i deres have. Hold nu op vi har haft meget glæde af den når vi har være her oppe. Og ja vi har været lidt frække og låne den når de ikke var oppe i deres sommerhus. Liva elsker den og vil altid over og hoppe i den når vi er her oppe. Vi overvejre kraftigt at købe en til Liva så hun har en. Men nu er det jo ved at være efterår, så tænker at vi først skal købe en til næste sommer. Men hold op hun ville jo blive over lykkelig hvis vi købte sådan en stor trampolin til hende. Og den skal være stor, mere så Tobias og jeg kan være med hende oppe på den og hoppe med hende. IMG_2819 IMG_2822 IMG_2823 IMG_2831

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *