Alt muligt blandet

Hyggetid sammen med farmand.

Tobias rejser i dag:( Puha, han skal være væk i små 4 uger. Og han syns ikke det er så sjovt at skulle rejse i så lang tid. I sær efter vi har fået Liva. Han føler han går glip af ting og oplevelser med hende når han er væk i så lang tid. Jeg syns det er hårdt når han skal rejse men det må være endnu mere hårdt for ham ikke at skulle se sin datter i 4 uger. Det er godt vi har skype og facetime 🙂

Men han har sammen med Liva rigtigt hygget både igår og i morges. Han hente hende igår fra vuggestuen og så har de ellers leget sammen hele eftermiddagen og aften. Hun elsker at få hans opmærksomhed. Farmand er den bedste! Så driller de hinanden, leger kilde leg og mange andre sjove lege. IMG_2564 IMG_2573 IMG_2575 IMG_2578Vi har aftalt at vi skal skype eller snakke via facetime en gang om dage. Hvis det selvfølgelig kan lad sig gør. Mere så han kan se Liva og snakke lidt med hende. Det plejer at være meget hyggeligt og nu er hun så stor at hun forstå at hun kan snakke med farmand over computeren. Sidst han var ude og rejse sad hun bare og kigge ind i skærmen og forstod ikke hvad der forgik. Hun kigget mere på sig selv end Tobias! Jeg ved ikke hvordan det vil være den her gang med Liva alene. Jeg tror ikke hun vil tænke så meget over at farmand ikke er der efter vuggestuen, aften og morgen. Hun vil selvfølgelig blive mindet om ham hver gang vi skal skype med ham. Og bliver hun ked af det, har jeg tænkt mig at forklare hende det på en så god børnemåde man nu kan at farmand er ude og rejse. Jeg tror det kommer til at blive okay, selvfølgelig bliver det hårdt fordi jeg skal havde det hele til at hænge sammen med Bonzo og hans gåture om morgen og om aften. Men det har fungeret fint de sidste par gange, så mon ikke det kommer til at går fint den her gang 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *