Alt muligt blandet

Jeg elsker min sofa lige nu!

Lige nu ligger jeg i sofaen med et tæppe over mig og ser Popstars. Jeg er helt flad for energi. Det har været en meget lang dag men også en fantastisk hyggelig dag! Der er sket så meget i den her weekend, så det er så dejligt at jeg endelig kan slappe af og bare flade ud. Hold K…. jeg elsker min sofa lige nu. Liva sover, hun faldt i søvn næsten med det sammen da jeg lage hende. Da vi gik hjem her til aften var hun helt flad og meget stille. Hun har bare haft fart på i dag og suget alle sine oplevelser til sig. Men dejligt at skabe minder min med lille skat. Mor og datter tid med masser af minder. I LIKE IT!

Jeg orker ikke at skrive om vores weekend nu her. det bliver først i morgen der kommer indlæg på bloggen om det. Nu vil jeg lave mig en kæmpe kop the og putte på sofaen og måske gå tideligt i seng 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *