Børnetøj og mode

Reima vinter kollektion 2014

Liva og jeg var inviteret til hygge med andre søde blogger inde hos Think PR for at se Reima´s nye vinter kollektion. Der var som altid mad og drikkelse og så havde de også sørget for at børnene kunne male på deres egen stofpose. Live var så god til at tegen på den, jeg hjalp også lidt til. Den blev faktisk ret flot. De holdte superhelt tema – de havde gjort ret meget ud af det 🙂 Imens Liva sad og tegnet og spiste lidt kage/mad fik jeg set den nye kollektion. IMG_2949 IMG_2950 IMG_2951 IMG_2957

Jeg vil indrømme og sige at hvis jeg havde en baby her til jul/vinter så havde jeg købt deres baby flyverdragt i alle farver. Har total forelsket mig i dem – men har jo ikke nogen baby så måtte rette mine øjne imod flyverdragte i Livas størrelse. Der var også nogen ret lækker nogen. Jeg kan i det hele taget rigtigt godt lig mærket Reima. For bare lidt over et år siden kendte jeg slet ikke mærket, men nu har jeg været til en del blogger event med Reima og er blivet ret vild med det. Liva skal helt klart have en flyverdragt/vinter jakke fra dem på et eller andet tidspunkt. IMG_2962 IMG_2963 IMG_2965 IMG_2968

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *