Børnetøj og mode

Termosæt til prinsessen fra Nyform.

Som i kan se er vi er gået lidt amok i lyserød. Vuggestuen havde bedt os om at købe noget nyt regntøj og et termosæt til Liva. Hun var nemlig vokset ud af sit gamle. Så for nogen uger siden var vi forbi en af vores ynglings butikker for at se om vi kunne finde lidt til Liva. Jeg har skrevet om hendes nye regntøj – du kan læse om det HER.

Hendes termosæt er virkelig lyserødt, men det gør ikke noget. Jeg syns at sådan noget godt må være lidt farverigt og sjovt at se på. Jeg glæde mig helt til det bliver lidt koldere og hun kan få det på. Hun bliver mors lille lyserød klump 🙂 Hi hi, hun har ikke prøvet det endu, men skal nok tage et pat billeder når hun får det på.IMG_2167 IMG_2169Du kan købe termosætte her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *