Liva og jeg

Dette øjeblik – Find Nemo

Vi er oppe i sommerhuset og Tobias har sat Find Nemo på. Det er første gang Liva ser den. Det var en af mine ynglings tegnefilm da jeg var lille og er det nu stadig. Liva sidder hos Tobias i sofaen og peger op på skærmen hele tiden. Ord som, “seee”, “fisk” og “wow” ryger ud af hende. Vi hygger og jeg elsker det.

IMG_3497.JPG

IMG_3500.JPG

4 thoughts on “Dette øjeblik – Find Nemo

  1. Elsker også “Find Nemo”. Men Natascha, hvor gammel er du egentlig? Du skriver du du var lille? 😀 Jeg er 26 og “Find Nemo” udkom, da jeg var 15 år. Hehe

    1. He he, okay så har jeg være 17 måske?? Jeg er 28 🙂 Jeg husker bare som om at jeg var ynger end det. Dat var jeg så ikke 🙂 Men man er vel aldrig for gamle til at se tegnefilm 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *