Liva og jeg, Sommerhus

Efterårsferie og sommerhus hygge.

Lidt bagud med dette indlæg – men som jeg har skrevet tideliger så har jeg jo ikke haft særlig meget energi 🙂 Siden torsdag i sidste uge har vi været i sommerhus. I dag starter efterårs ferien for de fleste og vi har tænkt os at være her oppe det meste af tiden. Liva og jeg var i fredags nede på stranden og kigge på sten. Jeg havde taget en pose med så vi kunne putte en masse sten ned i. Jeg har nemlig fået en idee om at hun skal male på dem og så skal de stå rundt omkring i vores sommerhus. Jeg syns det ville være så hyggeligt og dejligt et minde. Så vi fandt en masse sten, både store og små. Nogen af dem blev også kaste i vandet da Liva jo elsker at kaste dem der ud.  Jeg regner med at vi skal male på dem i løbet af ugen.

Vores uge vil være sådan her: Liva skal stadig i vuggestue fordi både Tobias og jeg skal arbejde. Så vi køre frem og tilbage de næste dage. Men torsdag beholdr jeg Liva hjemme og hygger. Fredag er planen at vi tager en tur i Knuthenborg Safaripark. Lørdag og søndag skal Tobias og jeg på et lille spa ophold og imens vil Liva blive passet af hendes farmor og farfar.
IMG_3377 IMG_3375IMG_3381

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *