Sommerhus

I dag er det Liva´s dag :)

1Liva og jeg er alene oppe i sommerhuset. Tobias er taget på arbejde og han har taget Bonzo med. Så det er bare Liva og jeg i dag. Lige nu er hun igang med at tage en lille lur ude i sin barnevogn. Jeg var lige ud og gå en lille tur med hende og så faldt hun jo i søvn 🙂 Det ser så hyggeligt ud når hun ligger i barnevogne og putter med sin dyne og sutteklud.

Vi har hygget hele morgen med at se tegenfilm. Så fik vi lidt frokost og ja nu sover hun. Når hun vågner så tænkte jeg at vi skulle male på de sten hun havde fundet i fredags nede på stranden. Og så kunne vi gå en tur ned på stranden senere 🙂 Planen er også at vi skal lege lidt med hendes lego duplo – det er hendes ynglings legetøj lige fortiden. Hun bruger meget tid på at bygge og lege med de lego dyr og mennesker hun har. Jeg tænket at vi måske også skal kigge lidt i nogen af hendes bøger og læse lidt. Jeg ville så erne læse børger med hende. Men jeg tror ikke hun er i den aldre endnu hvor hun kigger og sidde og lytte. Hun har ikke tålmodighed til det hvis jeg begynder at læse, hun vil meget heller kigge på de billeder/tegninger der er i bøgerne og snakke om dem.

Nu vil jeg hurtigt lige ryde op og støvsuge inden hun vågner igen. Rigtigt god torsdag og efterårsferie 🙂2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *