Alt muligt blandet

I Tivoli med mormor.

I fredags hente jeg Liva fra vuggestuen og så tog vi ind i Tivoli og mødtes med min mor. Jeg elsker at gå rundt der inde. Og især når de går helt amok med pynte op i hele Tivoli. Om det er Jul eller Halloween så sørge Tivoli virkelig for at det er et magisk sted at gå rundt og jeg elsker det. Jeg håber Liva syns det er ligeså magisk, smukt og hyggeligt som jeg. Liva ville overhovede ikke sidde i sin klapvog. Hun ville selv gå og selvfølgelig med mormor hånd i hånd. Hun skulle selvfølgelig prøve karrusellen 2 gange! Vi gik rundt der ind i nogen timer og fik snakket, hygget og Liva og min mor fik lidt tid sammen. Hvilket er rigtigt vigtigt for mig. IMG_3537 IMG_3541 IMG_3542 IMG_3543 IMG_3548 IMG_3551

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *