Sommerhus

Ud og gå i det dejlige vejr.

Liva og jeg er oppe i sommerhuset sammen med Bonzo. Syns hun skulle være hjemme og hygge med mig istedet for at være i vuggestue.

Vi har været ude i haven og lege og så gik jeg en lille tur med hende da hun skulle sove sin middagslur. Jeg elsker at gå rundt her oppe iblandt alle sommerhusene når hun skal sove i sin barnevogn. Det er så hyggeligt og dejligt med alt det natur og dyreliv der er her. Jeg er virkelig glad for at vi har købt det her sommerhus og at vi kan tage her op så meget vi vil. Jeg elsker det, jeg elsker det, jeg elsker det virkelig!

IMG_3607.JPG

IMG_3604.JPG

IMG_3606.JPG

IMG_3609.JPG

IMG_3610.JPG

1 thought on “Ud og gå i det dejlige vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *