Børnetøj og mode

Vintertøj til prinsessen.

Det er blevet efterår og jeg elsker det 🙂 Jeg elsker denne tid. Min søde køreste hader denne tid pga vejret. Men jeg elsker at bladene blive gule og røde og jeg elsker når det regner. Det er for mig ren hyggetid med nybagte bolleder og en god the.

Nu hvor det er ved at blive koldt så har jeg jo også fundet Livas vintertøj frem som jeg jo har købt i god tid i år:) Sidste år var det lige i sidste øjeblik jeg købte hendes flyverdragt og osv. Men ikke i år, i år har jeg siddet på nette og kigget på alle mærker.

Jeg har to flyverdragter og to vinterjakker til hende. Den ene flyverdragt tænker jeg er en hun skal have på fast over i vuggestuen når det begynder at blive rigtigt koldt og hun skal være ude på legepladens med alle de andre børn. Den anden er en hun kommer til at have på når hun er hjemme med os og når vi så går ud. De to jakker kommer hun til at bruge om det er i vuggestuen eller hjemme med os når vi skal noget.

foto 123Flyverdragt fra Hust & Claire. Denne flyverdragt har jeg skrevet om før, i kan læse om den her og her.  Jeg var total forelsket da jeg så den første gang og nu ligger den klar til Liva kan få den på i den kolde tid. Jeg elsker det lyserøde leo print 🙂 Det er den her der er til “hjemmebrug” og ikke i vuggestuen. Den kan købes HER.foto 234Flyverdragt fra Reima. Åhhh jeg elsker denne flyverdragt. Den er virkelig fed og så er den mega praktisk. Jeg elsker de grå farver og de lyserøde blomster. Reima er et meget kendt mærke som laver overtøj til børn og det er et mærke man bare ved gå op i at alt er 100% i orden. Dragten har en vandsøjle på 15000 og det er sku rat at vide at når Liva sidder ned i sneen så går det ikke igennem dragten. Der skal i hvert fald meget til! Denne dragt skal hun have med over i vuggestuen. Den kan købes HER.foto 3H&M jakke. Denne jakke syns jeg er ret fed i både farve og model. Den er lang og går ned over rumpen på hende og det kan jeg jo godt lig:) Og så er det en mere hverdags overgangs/vinterjakke. Og en jakke som hun allerede har på nu hvis det blæser meget og er lidt koldt. Jakken kan købes HERfoto 5Molo jakke. Jeg fandt denne jakke da jeg i sommers var til MOLO lagersalg. Og derfor kan den ikke købes mere da den er fra sidste år. Men jeg syns virkelig den er fed og smart. Og hun ser så godt ud min lille pige når hun har den på. Jeg er normal ikke vild med Molo men den her er altså lige mig 🙂 Den er lidt kraftigere i materialerne end jakken fra H&M og derfor bliver den her nok den jakke hun kommer til at bruge mest når der er sne. Plus jeg syns det er en jakke hun kan bruge både til hverdage og til fin brug.  foto 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *