Liva og jeg

For 2 år siden blev jeg mor!!

For 2 år siden, på en meget kold november dag, kl 17.30, blev jeg mor til den dejligste lille pige. Min smukke lille prinsesse! – Jeg lover at jeg snart tager mig sammen og skrive det indlæg om den dag Liva kom til verden!

Men altså siden den dag hun kom til verden, og faktisk også inden hun overhovedet kom til verden, har hun fyldt mig med lykke, glæde og en følelse, der knap kan beskrives med ord. Kærligheden til hende er uendelig og den vokser sig større og større for hver dag der går. Den der ubetinget kærlighed som hun giver mig hverdag siden hun blev født er fantastik. Og jeg elsker det! Jeg har haft nogen dårlige dage i den tid jeg har været mor, men kærligheden til Liva, til min lille prinsesse har altid været der. Og den vil altid være der, lige meget hvad!

Tænk at i dag fylder min lille prinsesse 2 år. 2 år bliver hun!! Det er jo fuldstændig vildt så hurtigt det seneste år er gået og hvor meget, der er sket med hende på det år. Hun er virkelig vokset på alle måder de sidste par måneder. Hendes sprog/ord har udviklet sig rigtigt meget. Hun er begyndt at sige en masse sætninger nu. Hun gentager ord som Tobias og jeg siger. Hun kan så meget og vil så meget så jeg slet ikke kan følge med. Hun er nu en af de store i vuggestuen og skal ikke længer sove ude i barnevogn men sove indenfor sammen med børnehavebørnene. Og det er jo lidt stort syns jeg.

Tideliger tænkte jeg ikke at tiden gik for hurtigt. Jeg glædet mig altid til vi kom til en ny ”ting” som hun skulle lære. Jeg tænkte altid på at nu skal hun snart kunne ligge på maven, løfte hovedet, rulle rundt, kravle, spise med ske osv. Jeg synes det var dejligt at hun blev ældre og kunne mere med tiden. Men nu hvor hun ikke er min lille baby mere må jeg indrømme at jeg har lyst til at stoppe tiden, for det går alt for hurtigt!photo 2IMG_3635IMG_3644 IMG_3648

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *