Gravid

Graviditet – uge 17 + 4

Jeg er lige nu 17 uger henne. Ingen kvalme mere, med mindre jeg glemmer at spise selvfølgelig. Og det har jeg lidt med at glemme om morgen hvis vi har travlt. Min mave er blevet større, men jeg syns nu ikke den er særlig stor. Ikke som jeg måske havde forstille mig den ville være nu hvor jeg snart er ved at være halvvejs. Alle går også og siger til mig at anden gang bliver man dobbelt så stor som første gang. Hvilket jeg ikke håber på er 100% rigtigt. Fordi første gang tog jeg 12 kilo på. De fleste af de kilo var på maven. Men jeg havde også fået lidt i ansigtet. Og vil helst ikke over de 12 kilo!

Godt nok spiser jeg hvad jeg har lyst til, men prøver stadig at holde mig til det sunde mad så meget som muligt. Jeg har ikke så stor craving efter chokolade eller flødeskum – det havde jeg helt vildt, da jeg var gravid første gang. Men istedet har jeg mere lyst til frugt, gerne lidt chips og slik. De to sidste ting er ikke sundt, i know!! Men frugt er og lige for tiden har jeg lyst til klementiner. Masser af klementiner!!Sushi er også noget jeg har mega meget lyst til for tiden. Men min kære mand er for nærig når det kommer til at betale for sushi. Mmm kunne godt spise sushi i aften. Må finde en veninde der har lyst til at spise sushi med mig!

Jeg har endnu ikke mærket nogen små bobler eller bevægelser endnu. Ved ikke om jeg skal være bekymret over det? Prøver ikke at tænke så meget på det og håber bare det snart vil ske. Har læst at når man er gravid anden gang, så vil man kunne mærker bobler og bevægelser tideliger end hvis man var første gangs gravid. Men indtil videre er der ret stille der inde.

IMG_3837.JPG

IMG_3835.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *