Gravid

Graviditet – uge 19

Jeg er trådt ind i uge 19 plus 2 dage. Tror jeg! Jeg holder ikke rigtigt styr på det med uger og dage i den her graviditet. Det er som om at anden gang man er gravid, (i hvert fald for mig), der er det ikke så vigtigt med at holde styr på sådan noget som det var første gang. Jeg kan huske da jeg var gravid med Liva, der tog jeg billeder af min mave hver uge. For at se hvordan den vokset osv. Jeg havde styr på dage, uger og nærmest også timer med Liva. Nu har jeg ikke styr på noget som helst og har heller ikke taget billeder af min mave. Det er som om at nu her anden gang er ikk så stort som første gang.

Jeg kan stadig ikke mærke noget liv der inde. Ingen bevægelser – der er meget stille! Ikke engang nogen små bobler i min mave! Jeg var til lægen i sidst uge og hun fandt den lille babes hjertelyd. Så der er liv og glade dage der inde. Min læge sagde at det kunne være at grunden til jeg intet kan mærke er måske den måde min moderkage ligger. Men at jeg ikke skulle bekymre mig 🙂 Til gengæld syns hun ikke jeg var særlig stor. Og at det bekymret hende en det, nok også fordi jeg har tabt mig et kilo. Hun sagde jeg skulle spise flere måltider om dagen, gerne også lidt sødt. Jeg må faktisk spise hvad jeg vil, med måde selvfølgelig 🙂 Men det vigtigste er at jeg tager på i vægt.

Da jeg fortalte Tobias det sagde han at det var det sammen med Liva. Jeg var også alt for lille den gang. Og der bad min gamle læge mig også om at spise mere. Jeg kan bare ikke huske det, utroligt nok. Så det er bare med at få en masse lækkert mad i maven så den lille babs kan vokse 🙂

IMG_3896Var lige hurtigt til at tage et billed af Bonzo som lage sig op til mig her for nogen dage siden. Der lå vi og hygget os på sofaen. Han er så sød min lille mopsedreng. Han lage sig også altid ovenpå mig med sine poter på min mave da jeg var gravid med Liva. Elsker at han gerne vil være tæt på mig og ligge og holde om min lille tykke gravide mave 🙂 Og nu gør han det så igen med babes nr to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *