Liva og jeg

Møde med vuggestuen i morgen.

Vi skal have et møde med to af Liva´s pædagoger og deres leder i morgen. Det er mest fordi vi gerne vil høre hvordan det kan lade sig gøre at Liva kan falde og brække sit kraveben uden at nogen ser det! Vi har en masse spørgsmål som vi har brug for at få svar på. Tobias er den der kommer til at føre samtalen. For til sidste møde brød jeg sammen plus at jeg var lidt af en kælling fordi jeg var alt for sur! Og det gik ud over selve emnet og vores samtale. Så jeg tager bare med og lytter.

Jeg har haft en del problemer med hendes pædagoger. Vi har været uenige i en del ting, især en af hendes pædagoger og jeg kan ikke sammen. Så hvis der er noget som jeg ikke er enig med hende om eller omvendt så går det lidt galt i tone og sprog. Vi prøver begge at snakke så pænt til hinanden som muligt og med den rette tone når der ikke er nogen ting vi er uenig om. Hende og jeg går bare forbi hinanden rigtigt tit! Nu har Liva været i sin vuggestue siden hun var 10 måneder. Og jeg troede aldrig at det ville være sådan her. Jeg er ærlig talt ikke glad for hende vuggestue eller hendes pædagoger. Jo der er en, måske to jeg virkelig synes godt om. Men ellers så går jeg rundt og er faktisk bekymret og lidt utryg når Liva er der over. Jeg vil faktisk rigtigt gerne flytte hende væk der fra og starte forfra. Jeg har skrevet hende op til en anden børnehave – ikke noget ondt om de børnehave pædagoger der er der over, men jeg vil virkelig gerne have Liva væk der fra. Så hun kommer ikke til at gå i børnehave der. Men jeg tror sku ikke at jeg bare kan flytte hende over til en anden vuggestue, uden at jeg skal skrive mig op osv. Må lige undersøge det. Desværre er jeg ret utilfreds med at Liva går der. Og i sær nu hvor hun har brækket sit kraveben. Forstår ikke hvordan det kan lade sig gøre!!! Nu må vi se hvad de har at sige i morgen til mødet. Og så må vi se hvad der sker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *