Gravid

Opkast og kvalme er tilbage.

Ligesom jeg var ved at nyde min graviditet så er kvalmen og opkast vendt tilbage. Den sidste uge har ikke været helt nem eller sjov. Jeg har haft max kvalme og kaste op flere gang. Igår og i dag er slemmeste. Og jeg kæmper virkelig med at overleve dagen.

Jeg kan ikke drikke Tobias frisk presset juice mere. Kaster op hver gang jeg har drukket et glas. I starten troede vi det har fordi han havde putte ingefær og citron i, som han plejer. Det er han så stoppet med for at lave en juice til mig som ikke er så syrlig. Men jeg kaster op lige meget hvordan den smager eller hvad der er i. Og det er jeg lidt øv over. Kan jo godt lig at få min frisk presset juice om morgen.

I dag kæmper jeg ret meget. Har ingen energi og har kaste op 2 gang indtil videre. Jeg skal til julefrokost i aften og kan ærligt ikke overskude det. Jeg håber virkelig jeg får det bedre senere. Jeg vil så gerne deltag i aften. Det er med mine veninder og dem ser jeg ikke så tit lige for tiden.

Jeg tror jeg vil gå ind og sove lidt. Jeg har nemlig mulighed for det nu hvor Liva også sover lur. Kryds lige finger for at jeg får det bedre så jeg kan være klar til i aften.

IMG_4051.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *