Sommerhus

På vej op i sommerhuset.

Vi er lige nu på vej op i sommerhuset. Vi har været hjemme hos Tobias forældre siden i fredags da vi skulle fejre Livas fødselsdag med hele familien i går. Hvilket gik rigtigt godt og var en super hyggelig aften. Skriver et indlæg om det senere.

Vi var hurtig lige et smut forbi IKEA inden vi kørte, får at købe nogen ting til sommerhuset. Så glæder mig til at vi kan få de sidste ting på plads. Der mangler altid noget oppe i sommerhuset – hvis i spørg mig! Men altså vi kan være der, sove der, spise og lave mad. Så må alle de små detaljer komme senere. Vi mangler at gøre sommerhuset personligt. Og jeg vil rigtigt gerne finde nogen billeder, plakater som kunne komme op og hænge på nogen af vores vægge. Men jeg har ikke fundet noget der passer ind og som giver den personlighed som jeg syns passer til os. Må lede videre!!

Nu skal vi op og slappe lidt af. Måske gå en tur på stranden nå Liva er vågent. Hun sover nu. Ja bare hygge sammen os tre og selvfølgelig Bonzo.

IMG_3778.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *