Gravid

Så er der små bobler inde i maven og er 20 uger henne i dag!

Ligger her på sofaen – den er blevet min bedste ven om aften. Og så med Bonzo oven på min mave. Han elsker at ligge der og jeg nyder at have min lille mopsedreng så tæt på mig. Bonzo og jeg ligger og putter og hygger hver aften lige for tiden, der findes ikke noget bedre 🙂

Men lige som vi ligger her og slapper af, kunne jeg mærke noget inde i maven. Var lidt i tvivl om det er baby eller bare min mave der rumler. Men nu har der været lidt bevægelse der inde et par gang her til aften, så jeg er næsten sikker på at det er babyen der bevæger sig der inde. JUBII, ENDELIG LIDT LIV OG BEVÆGELSE! I LOVE IT!IMG_3703.JPG IMG_4047 IMG_4048 IMG_4049

Jeg er i dag 20 uger plus 0, hvilket i teorien betyder, at jeg er halvvejs i min gravidite. Det er jo helt vildt at tænke på. Ihhh hvor tiden altså er fløjet, og jeg når sjældent at sætte mig ned og tænke over, hvordan det mon bliver at gå fra at være tre til fire. Det er nok den største forskel fra første til anden graviditet. Tiden til at sætte sig ned og tænke over hvordan det mon nu bliver med to børn. Jeg havde jo masser af tid til at tænke hvordan det ville blive når Liva kom til verden. Men nu hvor jeg har Liva og skal tage mig af hende, så er tiden der ikke til at tænke og forstille sig hvordan tingen bliver. Der er i det hele taget ikke så meget tid til at nyde, slappe af og tænke. Det har også været pga den dumme kvalme og opkast at jeg bare kun bruger energi på Liva, Tobias, Bonzo og så min arbejde. Men jeg håber virkelig, at jeg de næste cirka 20 uger vil være bare lidt bedre til at stoppe op og nyde min graviditet lidt mere. For før jeg for set mig om så skal jeg jo føde. Tiden går jo alt for hurtigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *