Liva og jeg

Søndags afslapning med de to bedste.

Det går bedre i dag med mig. Kvalmen er væk og jeg er nogenlunde frisk. Vi har virkelig ikke lavet noget i dag. Vi har lige været i Silvan og købe lidt ting til sommerhuset. Men ellers har vi hygget indenfor med Disney tegnefilm, leget med Liva´s Lego Duplo som hun har fået af sin mormor i fødselsdags gave. Det er hun virkelig glad for, især alle de dyr der var med i pakken. Hun stille dem op på rad og række og siger de forskellige dyrelyde. Hun har virkelig en god fantasi og er god til at bruge den 🙂 Tobias har fået arbejdet lidt imens Liva tog sig en lille lur og jeg har fået slappet af i sofaen. En perfekt søndag med masser af hygge med de to bedste i mit liv!Liva og jegLidt sjov og ballade med min prinsesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *