Liva og jeg

Juledekoration, kalenderlys og masser af ler.

Jeg har for nogen dage siden sammen med Liva lavet en lille juledekoration. Jeg havde købt lys og ler og så har vi ellers selv været ude og finde, gran og kogler. Liva var hel vild med at lege med alt det ler. Det syns hun var mere sjovt end at lave juledekorationen. Men vi fik den lavet, Liva lavet det meste med lidt hjælp fra mig. Og det blev ret godt hvis jeg selv skal sige det. Jeg kan huske at da min søster og jeg var mindre lavet vi altid hvert vores juledekoration med kalenderlys og gran. Og jeg kan godt lig at jeg har sådan nogen barndoms minder, defor er det vigtigt for mig at Liva også får de sammen oplevelser. Så selv om hun måske ikke kan huske det nu så håber jeg at det vil blive en fast tradition som vi laver hvert år sammen 🙂 IMG_4020 IMG_4021 IMG_4023 IMG_4024 IMG_4025 IMG_4026 IMG_4028

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *