Ferie og rejser

Miami og krydstogt i Caribien, here we come!

Så er vi på vej. Hold nu op jeg glæder mig til at komme ned og slappe af. Vi skulle flyve kl 15.20 men flyet blev lidt forsinket. Det gør ikke så meget, lige meget hvad så komme vi til at holde nytår oppe i luften dansk tid. Og når vi så lander ved 21 tiden amerikansk tid så kan vi lige nå hen på hotellet og så fejer nytår igen.

Vi har bare book et værelse på et hotel tæt ved lufthaven. For alle de hoteller vi kigger på som lå ved Miami Beach var sindsyg dyre pga at det er nytårs aften. Det billigste vi kunne finde var til 1500 per nat. Og det var vi ikke helt med på at skulle betale. Vi skal være i Miami i to dage og det ville betyde 3000 kr. Det er altså 3000 vi godt kan bruge på noget andet. Så vi fandt det billigste og det var lige ved siden af lufthaven. Vi ved heller ikke hvordan Liva er efter sådan en lang flyvetur og så er det begrænset hvor festlig et nytår vi får med Liva og jeg som jo gravid! Så vi regner med at vi bare skal over på hotellet og så sove. Liva skal i hvert fald sove.

Lige nu sidder vi i flyet – Liva hygger med sin iPad og ser Peter Plys. Indtil vider har hun være ret nem og ikke brokket sig særlig meget. Det er første gang hun skal ud og flyve i så mange timer. 10,5 time tager det at flyve fra København til Miami. Så jeg håber at med det legetøj og hendes iPad som vi har taget med, at vi kan få tiden til at gå. Måske hun også vil sove lidt – hvis vi kan få hende til det! Tobias sover nu og jeg blogger!

Jeg glæder mig til at komme til Miami. Det er faktisk første gang jeg skal til USA og det er da lidt fedt at vi skal til Miami og holde ferie nu hvor det er så koldt i DK. 30 grader, strand og sol, åhhh det bliver så lækkert. Vi skal 100% ned på Miami Beach og ligge en dag. Og så skal vi måske lidt rundt og kigge inden vi skal ud og sejle på krydstogt i 12 dage. Det glæder jeg mig nu også rigtigt meget til.IMG_4546 IMG_4547 IMG_4550 IMG_4554

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *