Gravid

Venter og venter – Tid og dage går langsomt.

Der har været lidt stille inde på bloggen siden i sidste uge. Til dels fordi at bloggersdelight.dk som jeg har min blog hos havde fejl i deres system og derfor har jeg ikke kunne logge ind på min blog før nu 🙁 Og tildels også fordi vi ikke havde en så god oplevelse da vi var til den ekstra skanning med overlægen. Jeg har lovet Tobias ikke at sige eller skrive noget før vi ligesom ved hvad der skal ske. Men kan fortælle at jeg har fået taget en fostervands prøve og den venter vi nu på at få svare fra. Vi krydser finger for at det kun er gode og positive nyheder når vi bliver ringet op af lægen med svar. Men intet er sikker og vi kan kun gå og håbe på det bedste. Tiden og de her dage går ret langsomt. Kan slet ikke holde det ud! Vi prøver ikke at tænke så meget over det og prøver bare at få vores hverdage til at hænge sammen med Liva. Det skal jo ikke gå ud over hende så jeg prøver så meget jeg nu kan at lave ting med hende og bruge tid sammen med hende. Men det er sku ikke sjovt at gå og vente i så mange dage.

De næste par indlæg er nogle dage gamle og det er de fordi jeg ikke kunne logge ind før nu.IMG_4167Jeg er i uge 21 plus 1 dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *