Alt muligt blandet

Andet stop – Den Dominikanske Repluplik

Skibet kan ikke sejle ind til øen så man bliver hente i små både. Vi kunne vælge at sejle ind til byen eller til en ø 10 min fra skibet hvor der var en lækker strand. Vi valgte selvfølgelig stranden. Til dels for Livas skyld. Hun gider jo ikke gå rundt i byen og kigge. Hun syntes det er meget sjover at været på stranden. Der var en meget lækker strand. Klar blåt vand og hvidt sand. Der var selvfølgelig en del fra båden så igen var der mange mennesker. Men ja som jeg skrev tideliger, sådan er det og det tager vi med.

Liva fik også lige taget 2 timers lur så Tobias og jeg kunne få lidt tid alene i vandet og få slapper af på liggestolene.IMG_4630 IMG_4634 IMG_4643 IMG_4647 IMG_4664

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *