Alt muligt blandet

Endnu en hel dag på skibet.

Vi skal sejle en hel dag og nat før vi kommer til vores sidste ø i morgen. Lige nu ligger jeg på sengen og har det dårligt. Har kaste op 2 gang og har konstant kvalme. Jeg fik det først dårligt efter frokost så jeg kan ikke rigtigt finde ud af om det er pga graviditeten jeg har det dårligt. Eller om det er fordi jeg er søsyg pga skibet gynger så meget som det gør.

Tobias og Liva er oppe og bade i poolen. Ville ønske jeg kunne være med eller bare ligge der oppe og kigge på dem. Men som jeg har det lige nu så er sengen blevet min bedste ven. Jeg var dog i poolen med Liva tideliger i dag. Så lidt nor og datter tid har vi haft.

Lige nu glæder jeg mig til vi kommer til den sidste ø i morgen. Nogen timer væk fra skibet bliver godt – kan ikke holde ud at det gynger så meget! I nat var også slemt, at Tobias selv kunne mærke det gynge så han ikke kunne sove og fik det dårligt. IMG_4898

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *