Ferie og rejser

Jeg hader jetlag!

Jeg har overhoved ikke fået sovet i nat! Jeg lå vågen til Kl 04.00. Tobias fik sove lidt men vågnet en del gang i løbet af natten. Liva faldt faktisk hurtigt i søvn da jeg lage hende men hun vågnet lidt over midnat og kunne så ikke sove igen. Vi kæmpet med at ligge hende igen og det var jo svært når hun var lys vågen og tror hun skal op. Vi alle tre har svært ved at vende os til at vi er i dansk tid igen og det skaber lidt problemer med vores søvn. LORTE JETLAG!!

Jeg havde virkelig mange planer og ting jeg skulle i dag. Jeg skulle ha været inde på kontoret og pakke en masse ordre, svare på mails og indhente nogen ting som jeg er bagud med efter vi har været på ferie. Jeg har faktisk haft dårlig samvittighed over for mit arbejde imens vi har været ude og rejse. Jeg må ha ansat en næste gang vi skal ud og rejse i mere end en uge. For jeg får ikke slappet af og nydt min ferie når jeg går og tænker på arbejde 24/7.  Men pga jetlag kom jeg ikke ind på kontoret da Liva var helt fuckt og sov stadig i morges. Jeg syntes det var synt for hende at vække hende og hun sov også til kl. 10.15. Så jeg tog en dag hjemme med hende og Tobias tog på arbejde. Hun skulle ha været i vuggestuen i dag men det må blive på mandag i stedet og så håber jeg hendes døgnrytme er blevet bedre på det tidspunkt.

Nu sidder vi i sofaen og hygger med Ramasjang. Og har lige opdaget at min lille mus er faldet i søvn i mine arme! Hun må være træt siden hun kan sidde op og sove. Det er hårdt for hende at have jetlag!IMG_5187

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *