Sommerhus

Så sner det!

Efter 3 ugers ferie i USA og Caribien med 30 grader, sol, strand og sommertøj. Så er det lidt mærkeligt at vågne op til dette to dage efter vi er kommet hjem.

Liva går rundt og siger “det sner, det sner, det sner”. Hun er hel vild efter at komme ud og lege. Vi har heldigvis taget kælken med her op, så vi skal ud og kælke lidt i dag.IMG_5205 IMG_5206

Vi har stadig jetlag alle tre. Tobias og jeg faldt først i søvn ca ved 4 tiden i morges. Og Liva kæmpe vi en kamp med at få til at sove. Jeg lage hende ved 22 tiden da vi var sendt oppe i sommerhuset men hun faldt først i søvn kl halv 2 i nat. Og det var altså ikke uden skrig og en masse tåre før hun gav op og faldt i søvn. Både Tobias og jeg skifte med at prøve at ligge hende men hun var jo slet ikke træt og hun har svært ved at vende sig til at vi er tilbage i dansk tid. Det er så så synt for hende, for hun har svært ved at forstå det. Vi vågne alle kl 12 her i formiddags. Så vi har fået det søvn vi skal have men vi er nød til at komme tilbage til normal dansk søvn rytme for det her er jo helt hen i vejret at have det sådan her. IMG_5207

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *