Alt muligt blandet

Sjete stop – St Martin

Vi lejet en bil da vi ankom til St Martin og kørte hele øen rundt. Vi stoppe flere steder og fik set øen på nogen få timer. Det virker som om det er en party ø. Den minder meget om Sunny Beach. Vi fandt en strand hvor der ikke var så mange trueister. Der var vi i et stykke tid og så kørte vi ellers tilbage til havnen. Vi ville godt ha set byen men var tidspresset efter vi havde afleveret bilen. Så vi skyndte os bare tilbage til skibet.

Stranden vi var på i dag var okay. Men ikke noget i forhold til de andre stranden vi ha været på de første par stop. Liva hygge sig som altid. Hun elsker virkelig at være i vandet og bade. Og farmand er den bedste at bade med. Han gøre det bare lidt sjover end hvis det var mig. Hun fortrækker i hvert fald Tobias når det kommer til at bade, hvilket ikke gør mig så meget. Med bækkenløsning og træthed så kan jeg ligge og slappe af imens.

Nu skal vi sejle hele natten, dagen i morgen og en nat mere før vinkommer til vores sidste ø. Og der efter tager vi tilbage til Miami.IMG_4828 IMG_4830 IMG_4858

1 thought on “Sjete stop – St Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *