Alt muligt blandet

Tredje stop – Jomfru Ørene

Sidder på stranden lige nu imens Tobias og Liva leger i vandet. Hun har fået sin lange badedragt på i dag da hun fik lidt for meget sol igår. Er lidt overrasket over hun stadig kan passe den. Jeg købte den dengang vi skulle til Mallorca og der var den godt nok lidt for stor men den sidder perfekt på hende nu. Tobias prøver at lære hende at svømme. Han er nok lidt af en optimist men hun syntes det er sjovt. Han holder hende så hun ligger på maven i vandet og så plasker hun med sine føde og hænder imens hun griner og siger “jeg svømmer” og “mor se”. Hun er meget stolt når hun kommer op og skal fortælle mig hun har været ude og svømme. Tobias når ikke at slappe af mere end 30 sek så vil hun ud i vandet igen. Hun trækker i han og siger “kom med”, “mere vand”.

Inden vi tog på stranden gik vi lidt rundt i byen på den vi er på. Øen hedder Tortola. Ikke at der er så meget by på denne ø. Vi fandt dog et sted og fik en lille is. Og efter vi havde siddet der lidt beslutte vi os at tage ned på stranden for at Liva kunne lege og hygge sig. Her er også alt for varmt til at gå rundt, det er 35 grader! Jeg skal ikke i vandet i dag. Har haft lidt problemer med maven i går aftes og nat. Plus jeg har været mega søsyg og kaste op. Derfor havde jeg håbet på at vi bare kunne gå rundt og kigge lidt på butikker inde i byen. Så nu sidder jeg her i skyggen og nyder synet af min søde mande og dejlige datter som leger i vandet. Jeg elsker dem virkelig. De to er det bedste der er sket i mit liv.IMG_4695 IMG_4697 IMG_4699 IMG_4702 IMG_4707 IMG_4715

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *