Alt muligt blandet

6 romantiske film jeg ville se i aften.

Okay, jeg vil nok ikke se alle 6 i aften! Så ville jeg jo aldrig komme i seng eller få noget søvn. Men her er min top 6 over de mest romantiske film som jeg kan se om og om igen. De her 6 film bliver jeg virkelig aldrig træt af at se. Og kan til flere af dem sidde og græde, trods jeg kender dem ud og ind og ved hvordan de ender.

Men nu er det Valentinsdag og så er det en god anledning til at skulle sidde alene i aften med en total romantisk film. Tobias er jo ude og rejse, så når Liva sover så skal jeg altså hygge på sofaen med en af de her 6 film.

1: The Notebook – Dette er seriøst min ynglings film og har man ikke set den så skal den altså ses. Hvis ikke i aften så en anden aften. DEN SKAL SES!

2: Titanic – Endnu en jeg kan se om og om igen. Det er virkelig en flot film og med en fantastisk kærligheds historie.

3: Pretty Woman – En klassiker som man skal se. Elsker Richard Gere og Julia Roberts i denne film.

4: Moulin Rouge – Det er en musical film som også bare skal ses.

 

5: Remember Me. – Første gang jeg så den her, græd jeg virkelig meget i slutningen af denne her film.

6: Dear John – En sød film men skal ses kun pga Channing Tatum. MUMS, han er lækker!!!

1 thought on “6 romantiske film jeg ville se i aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *