Alt muligt blandet

Fødselsdag, sushi og dejligt selskab.

Som jeg skrev igår var det meningen at Tobias forældre skulle komme forbi med mad. Men da det ringet på døren var det ikke Tobias forældre der stod foran os da vi åbnet op. Med flag og sang stod min lillesøster Isabell, hendes to dejlige piger og mine to bedste veninder, Sandra og Katrin foran mig! Sikke en dejlig overraskelse og ikke lige noget jeg havde set komme. Jeg troede virkelig at Tobias forældre ville komme forbi og hygge men det hele var bare en lille løgn for at overaske mig. Jeg blev så glad og overrasket at jeg selvfølgelig begyndte at tude! Typisk mig 🙂

De havde sushi med til os voksne og Mac D til ungerne. Så det var helt perfekt. Jeg havde virkelig en dejlig aften og vi fik både grint og snakket om alt muligt. Der findes ikke noget bedre end at blive overrasket sådan på sin fødselsdag og især når det er ens lillesøster og ens to bedste veninder. I gave fik jeg en billet til Det Nye Teater – så vi skal ind og se en forstilling sammen. Og jeg glæder mig – det skal nok blive hyggeligt, har ikke været i teater i flere år!

Mine søde gæster gik først ved 22 tiden, så Liva og jeg var hurtigt om at hoppe i seng og faldt i søvn med det sammen. Jeg havde en virkelig dejlig aften på min fødselsdag i det bedste selskab man kunne ønske sig 🙂IMG_5537 IMG_5539 IMG_5540 IMG_5546

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *