Liva og jeg

Frustreret mor!!

Øv

Hele den her uge været et helve når det kom til aflevering af Liva i vuggestuen. Med skrig og gråd og masser af tåre. Pædagoger der ha måtte bære Liva væk fra mig, fordi hun ikke har ville give slip på mig når jeg skulle gå! What to do???? Det bløder i mit hjerte over at hun er så ked af om morgen når jeg skal aflevere hende. Har jo allere mest lyst til at blive hos hende, kysse og kramme hende og fortælle jeg elsker hende over alt på jorden.

Jeg ved ikke om det er fordi vi har haft hende hjemme i lidt over en måned. Altså da juleferien starte, d. 19/12 og så frem til vi kom hjem fra USA og så først kom i vuggestue igen d. 26/1. Måske giver det bagslag nu, trods af at hun havde en hel uge uden problmer med aflevering i vuggestuen i sidste uge? Men hele den her uge har være så dårlig for os. Det er så frustrerende og lidt af en kamp hver morgen. Jeg går der fra og er meget ked af at jeg er gået fra hende når hun græder og skriger så meget. Især i dag var den allere væreste af dem alle! Hun ville slet ikke med ind af døren og starte allerede med at græde da hun så vi var ved vuggestuen. Jeg prøvet at snakke med hende om at hun jo skulle ind og lege og hygge med de andre børn. Og trods af jeg prøvet at lokke hende på alle måder stod hun bare ude ved alle cyklerne og græd. Så jeg måtte til sidst bære hende ind imens hun prøve at kæmpe sig fri af mig og skreg og græd som en i helve! Lige meget hvad jeg sagde til hende så vill hun bare ikke ind på hendes stue, så til sidst måtte en af pædagogerne komme ud og tage hende fra mig. Hun ville ikke give slip om min hals og skreg “Mor”, “min mor” imens hun blev bådet ind på stuen. Jeg fik lige kysset hende på panden og vinket til hende inden jeg vendte mig om og gik! Åhhhhh for helve, hvor er det altså hårdt at skulle gå fra mit barn når hun er i den tilstand og græder og skriger efter mig! Jeg ville jo allere mest bare holde om hende, sætte mig ned inde på stuen med hende til hun var faldet til ro. Men tænker at det måske også er at trække det ud!? Jeg ringer altid lige og tjekker op 10-15 min efter jeg er gået, bare for lige at høre om hun er faldet til ro og er okay. Og det er hun, hun er okay igen efter meget kort tid – det forsikre hendes pædagoger mig og jeg stoler på at det jo er rigtigt. Jeg tror også de ville ringe til mig og bede mig om at komme og hente hende igen hvis hun ikke ville stoppe med at græde.

Nu er det fredag og når jeg henter hende senere så skal vi holde weekend. Jeg må tage en snak med Tobias om hvordan vi kan få en bedre aflevering fra på mandag af. Fordi lige nu syntes jeg ikke det er sjovt og det er synd for hende at hun skal være så ked af det hver morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *