Liva og jeg

Godnat og sov godt.

Åhhh jeg har haft en fantastisk aften i det dejligste selskab. Jeg skriver mere om det i morgen. Lige nu ligger jeg i min seng med prinsessen ved min side. Hun var helt færdig da vores gæster gik her ved 22.00 tiden. Jeg spurgte hende om hun vil sove inde hos mig og det sagde hun ja til. Hun sagde faktisk “fars seng” hvilket betyder i fars side af sengen. Så hurtigt ny ble og nattøj på og så lage hun sig ellers op med sin dyne og pude. Jeg gik lige hurtigt rundt og slukke for alt lyset i lejligheden og fik låst døren før jeg kom ind til hende igen. Og bum der lå hun så helt færdig og snork sov!! Min lille mus var åbenbart meget træt, det er hårdt at fejre mors fødselsdag! Men hun har så heller ikke sovet middagslur over i vuggestuen i dag, nok derfor hun er faldet så hurtigt i søvn nu her.

Men det er så hyggeligt at hun vil sove sammen med mig i nat. Dejlig måde at slutte min fødselsdag af på. Nu vil jeg selv smutte til drømmeland. Så godnat fra mig som er blevet et år ældre i dag og sov godt!IMG_5550 IMG_5553

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *