Gravid

Gravid massage til mig.

Tobias har givet mig gravid massage i fødselsdaggave og jeg har en tid i dag her ved 12 tiden. Ihhhh hvor jeg altså glæder mig. Jeg skal have massage i 75 min – hvilket er ret lang tid, men jeg tror det bliver godt og håber jeg får slappet lidt af i de 75 min.

Stedet hedder Ezanza og det ligger inde ved Nørreport st. Jeg har været inde på deres hjemmeside og læse lidt om gravid massage og det jeg skal have kalder de for en klassisk gravidmassage – du kan læse om alle deres gravid massager HER.

Den klassiske garvid massage:
60 min. grundig massage af bagsiden af kroppen – ben, baller (iskias), ryg, lænd, nakke og skuldre plus 15 min. fodmassage.
Den Klassiske Gravidmassage er massagebehandling af de mest almindelige gener/smerter under graviditeten – væske i ben og fødder, ondt i baller og lænd, ømme skuldre og nakke. Den består af fysiurgisk massage af bagsiden af kroppen – f.eks. lægge, baller/iskias, lænd, skuldre og nakke og efterfølges af en god fodmassage.

Vil smutte da jeg jo skal ud af døren og have dejlig massage. Så god dag til jer alle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *