Gravid

Ingen fastelavns brunch i dag.

Øv, øv og atter øv! Vi skulle ha været til brunch og fastelavn sammen med mine veninder og deres børn i dag. Men jeg har ikke fået sovet da Liva er vågnet flere gang i nat og jeg har så ondt i min bækkenbund. Så jeg har aflyst, heldigvis er Liva ikke så gamle til at vide hvad vi har aflyst. Hun forstår det ikke 100% endnu, så det er kun min samvittighed over at vi skulle ha været klædt ud og hygget med at slå katten i tønden. I dag må jeg bare få slappet af, sove når hun skal sove sin middagslur og så bliver det korte ture Bonzo får.

Nu sidder vi i sofaen og spiler huskespil – vi spiller det på en meget nem og børnevenlig måde. Liva vælger et kort og så skal jeg finde det andet som passer til. Nogen gange er hun ret hurtigt og finder det andet kort før jeg gør.IMG_5512 IMG_5514 IMG_5516

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *