Liva og jeg

Puslespil er et stort hit her hjemme.

Efter børnerytmik og en lille lur hygger vi nu med at ligge puslespil! Liva er virkelig blevet vild med at ligge puslespil. Hun er et ynglings puslespil som hun har fået af mormor i adventsgave med disney prinsesser på. Og det er det vi skal lave hele tiden. Der er tre forskellige puslespil i 3 forskellige størrelser i kassen. Og når vi har lagt det ene puslespil så skal vi i gang med det andet indtil vi faktisk har samlet alle tre.

Hun er blevet ret godt til det og kan godt se hvor de forskellige brikker skal hen og hvilke der høre sammen. Jeg syntes det er vild hyggeligt at ligge puslespil sammen med hende og så længe hun gider det i forhold til Ipad og se tegnefilm så er det jo bare lykken. Hun bruger jo lidt for meget tid på det elektroniske og tror også at det er sunder for hende at bruge sin hjerne lidt mere som at ligge puslespil, tegne, lege med lego osv. IMG_5705 IMG_5706 IMG_5707 IMG_5709

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *