Gravid, Læbe gumme ganespalte

Til scanning – uge 32

IMG_5648

 

Jeg er lige kommet hjem fra scanning på Hvidovre. Jeg skal scannes helt frem til jeg skal føde og føler jo nærmest at Hvidovre er blevet mit andet “hjem” efter alle de gange jeg har været der nu. Ikke at jeg er særlig glad for at være der, er ikke helt vild med hospitaler. Men jeg er glad og tilfreds over de holder så godt øje med mig og lillemanden. Og da han forsat ikke vokser som han skal og fordi han har læbe-gummespalte så skal jeg scannes ca hver 3 uge. Før var det en gang om ugen, men det har de ændret nu her til hver 3 og det er rart at jeg ikke skal ind på Hvidovre så tit.

Jeg er i uge 32 nu og lillemanden vejre ca 1500 g. Jeg har haft Tobias med hver gang til scanning men da han er ude og rejse var jeg alene den her gang. Det gik også fint, men fordi jeg har svært ved at ligge på ryggen tog det lidt længer tid. Jeg kan ikke få vejret når jeg ligger på ryggen og imens lægen var igang med at scanne mig og tage billeder af lillemanden begyndte jeg at få det vildt dårligt. Jeg følte mig svimmel og havde svært ved at få vejret. Jeg fik vendt mig om på siden og overlægen forsat så med at scanne mig så godt som han nu kunne. Han spurgte mig efter lidt tid om jeg hurtigt kunne ligge på ryggen igen og hvis jeg fik det dårligt måtte jeg jo vende mig om igen. Jeg prøvet igen at ligge på ryggen og efter kort tid begyndte jeg at få kvalme og følte jeg skulle kaste op. Så der stoppet vi altså med at scanne lillemanden.

Det ser ellers okay ud, han har taget lidt på i vægt. Som sagt vejere han nu 1500 g. Så det går frem ad 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *