Gravid

6 uger tilbage af min graviditet.

Var til lægen i mandags og blev lige tjekket igennem for alt. Jeg vejer nu 59,5 kg, så jeg har taget 11,5 kg på siden jeg blev gravid. SHHIIITT, jeg er 1 kg fra at være på de 12 kg jeg tog på da jeg fødte Liva. Og jeg har stadig 6 uger igen, så jeg kommer nok over de 12 kg!! Jeg tror at lillemanden har taget på siden jeg var til scanning på hvidovre hvor han blev vurderet til at veje omkring de 1500 g. Krydser i hvertfald finger for at han er vokset, kan jo se min mave er så mon ikke også han er 🙂

Plukveer, bækkenløsning og kan ikke trække vejret er min hverdag lige nu. Så jeg ligger for det meste på sofaen, slapper af så meget som jeg kan og holder mig i ro. Jeg er meget træt for tiden, ved ikke om det er fordi jeg ikke laver noget, at jeg ingen energi har og føler mig træt hele tiden. Jeg får i hvert fald taget mig nogen formiddagslure engang imellem 🙂

Han er virkelig aktiv inde i maven. Især om aften og om natten. Han tumler rundt og sparker/slå meget når jeg ligger ned. Han bliver sikkert en god fodboldspiller eller noget for jeg føler jeg er gul og blå inde i maven. Er så øm når jeg trykker på den – især de steder han rammer mig og det føles som om at det er de sammen steder han rammer hvergang. Nogen gange når jeg selv ligger og trykker på maven så kan jeg mærke hans rumpe og hovede. Kan nogenlunde vurdere hvordan han ligger der inde når jeg føler mig frem.

Jeg glæder mig virkelig til den dag han kommer ud. Bare han har taget nok på og er 100% rask så er jeg glad og lykkelig. Jeg glæder mig til jeg skal føde. Jeg havde jo en fantastisk fødsel med Liva og håber på at få en lige så god en oplevelse med ham når den store dag kommer 🙂

IMG_5819

Uge 34 plus 4 dage i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *