Børnetøj og mode

Badetøj til prinsessen

Sidder lige og kigger lidt rundt på nette efter badetøj til Liva. Når det kommer til badetøj så skal man altså være hurtigt ude og få det hjem inden sommeren kommer. Det fandt jeg ud af sidste år og før jeg fik set mig om så var alt det lækker væk!

Har kigget lidt på H&M´s hjemmeside – ikke nogen stor overraskelse 🙂 Og de har noget rigtigt fint. Fandt også noget lækkert på Reima.dk og især deres nye badesko i pink, dem vil jeg virkelig gerne have til Liva. Hun fik nogen i gule sidste år og dem var vi virkelig glade for, så overvejre kraftigt at købe dem i pink til hende.  badetøj2

badetøj1Fandt dem her inde på Housofkids.dk – er blevet ret vild med den hjemmeside. De har så meget lækkert og en masse forskellige mærker. badetøj3 badetøj4 badetøj6

 

1 thought on “Badetøj til prinsessen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *